Nieuws - Bericht van overlijden - 5 november 2018 Laatste nieuws | Algemeen

Bericht van overlijden - 5 november 2018

Intens geschokt en verdrietig namen wij zojuist kennis van het overlijden van onze voorzitter, Herman de Wilde. Onze gedachten zijn bij zijn familie, die is geconfronteerd met dit ongelooflijk verdrietige en onverwachte overlijden.

Herman was sinds 1976 gediplomeerd EHBO-er. Een betrokken, bevlogen bestuurder op zowel plaatselijk, regionaal als landelijk niveau. Sinds mei dit jaar voorzitter van onze landelijke organisatie. Er zal ongetwijfeld nog veel over hem gesproken worden. Maar voor nu, voor dit moment van acute schok en ongeloof, zijn wij in gedachten bij de familie.

Via onze Facebookpagina www.facebook.com/koninklijke.ehbo zullen wij nadere berichtgeving delen omtrent het overlijden van Herman. Condoleances gezonden aan het Landelijk Bureau, Kwikstraatlaan 28 in 3704 GS Zeist zullen wij doorzenden aan de familie.

Namens bestuur en leden van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO,

B.T. Stiksma, secretaris